Internet Start – un serviciu gratuit pentru abonatii sai de televiziune si telefonie


Internet Start este un serviciu de care pot beneficia gratuit clientii UPC pentru a-si completa pachetele de servicii de televiziune (analog – pentru abonamentele de minim 20 RON plus TVA – si digital) si/sau pe cele de telefonie.

Astfel, folosind Interent Start – un pachet basic care ofera viteza de pana la 256 Kbps la download si 64 Kbps la upload - abonatii UPC vor avea la dispozitie email si browsing gratuit. Taxa de administrare a serviciului pentru toata durata contractului este de 40 de lei (fara TVA) si se plateste o singura data la activarea serviciului.

Internet Start este disponibil numai in zonele cu acoperire la Internet de la UPC si este oferit in aceleasi conditii de pret si noilor abonati la serviciile de televiziune si telefonie de la UPC.

„Este parte din viziunea UPC sa deschidem tuturor accesul catre lumea digitala. Prin aceasta campanie/ prin lansarea acestui nou produs incercam sa acoperim nevoile de comunicare si informare pentru o plaja cat mai larga de clienti, propunandu-le pachete de servicii cu valoare adaugata”, declara Lucian Lupascu - Senior Marketing Manager, UPC Romania.

Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale saluta initiativa UPC de a oferi internet cu abonament gratuit pentru cetatenii Romaniei aflati in zona de acoperire a retelei de cablu.

Initiativa UPC Romania este in conformitate cu planul de dezvoltare a MCSI, intrucat Romania are una dintre cele mai scazute rate la nivel european de utilizare frecventa si regulata a serviciilor oferite prin internet.
Share on Google Plus

About mine

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Trimiteți un comentariu