RCS & RDS lanseaza internetul mobil Digi Net Mobil cu abonamente de pana la 15 lei

RCS & RDS, singurul operator de telecomunicatii din Romania care ofera pachete complete, cu 4 servicii – televiziune prin cablu sau prin satelit Digi TV, internet Digi Net, telefonie fixa Digi Tel si telefonie mobila Digi Mobil – a lansat recent oferta sa de internet mobil, Digi Net Mobil.

Digi Net Mobil, internetul mobil cu cel mai mic pret din Romania

Pretul abonamentelor pentru internetul mobil oferit de catre operatorul lider pe segmentul de internet din Romania, este cel mai mic de pe piata. De el vor beneficia atat clientii actuali ai companiei cat si cei care nu au achizitionat inca unul din serviciile RCS & RDS si momentan doresc doar noul Digi Net Mobil.

Viteze de acces de pana la 7.2 Mbps si trafic nelimitat pentru maxim 15 lei – disponibile deja in Bihor si Timis

Operatorul de telecomunicatii lider pe segmentul serviciilor de internet din Romania cu peste 1.000.000 de utilizatori unici, a lansat internetul mobil Digi Net Mobil cu viteze de acces de pana la 7.2 Mbps in judetele Bihor si Timis, urmand sa extinda oferta la nivelul tuturor marilor orase din Romania, pana la finele acestui an. In acest moment, in restul retelei nationale 3G a RCS & RDS oferta de internet mobil este disponibila la viteze de acces de pana la 384 kbps.

Oferta RDS: http://www.rdstel.ro/produse%20si%20servicii/oferta_digi_net_mobil.html#2
Newsletter RDS: http://www.rcs-rds.ro/newsletter/news.php?id=225
Share on Google Plus

About mine

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Trimiteți un comentariu