Romtelecom oferă asigurare pentru şomaj clienţilor persoane fizice


Începând din această săptămână, Romtelecom le oferă clienţilor rezidenţiali primul serviciu de asigurare în caz de şomaj de pe piaţa locală de telecomunicaţii.

Romtelecom oferă gratuit asigurarea în caz de şomaj oricărui nou client rezidenţial, la activarea oricărui serviciu Romtelecom, fie Voce, Clicknet sau Dolce. Asigurarea, oferită în parteneriat cu ASTRA, cea mai mare companie de asigurări cu capital majoritar romanesc, constă în subvenţionarea abonamentelor pentru serviciile Romtelecom pe o perioadă de 6 luni în caz de şomaj.

Această asigurare oferă, de asemenea, acoperire la deces şi invaliditate din orice cauză şi are valabilitate de un an de la activarea acesteia.
Prin această iniţiativă Romtelcom îşi doreşte să ofere clienţilor săi un plus de siguranţă şi un confort financiar sporit în contextul actualei crize economice.
Pentru a beneficia de acoperirea oferită de asigurare clientul trebuie să prezinte reprezentanţilor Astra dovada scrisă emisă de Oficiul de Şomaj din sectorul sau judeţul în care domiciliază.

Mai multe detalii despre serviciile Romtelecom şi despre opţiunea de asigurare de şomaj sunt disponibile pe site-ul www.romtelecom.ro, în magazinele Romtelecom sau sunând la 1930 (apel gratuit în reţeaua Romtelecom).
Share on Google Plus

About mine

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Trimiteți un comentariu