Telecom package


Marti, 24 noiembrie 2009 Parlamentul european a adoptat pachetul de reforme in domeniul telecomunicatiilor in uniunea europeana.
Intregul pachet de reforme telecom din UE va intra in vigoare odata cu publicarea in Jurnalul Oficial al UE pe 18 decembrie 2009, iar transpunerea acestuia in legislatia nationala a celor 27 de state membre ale UE trebuie sa se faca pana in iunie 2011. Pana acum toate initiativele de acest gen au adus un plus protectie si beneficii utilizatorilor, in detrimentul profitabilitatii operatorilor.
Noul pachet telecom adoptat aduce de aceasta data confuzie, restrangerea libertatilor utilizatorilor, si un mare semn de intrebare pentru operatori.
Din iunie 2011, daca lucrurile chiar vor evolua in acest sens, cel mai bun furnizor de internet nu va mai fi cel care ofera cea mai buna banda la cel mai mic pret ci si acela care va gasi metodele prin care sa-si mentina multumiti utilizatorii, adica sa nu-i dea pe mana autoritatilor atunci cand sesizeaza ca au fost incalcate drepturile de autor.

Pe aceeasi tema:
Taierea conexiunii
Guvernul va controla internetul
Impotriva pirateriei online
Share on Google Plus

About mine

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Trimiteți un comentariu