Cartela internet Vodafone, episodul 2 - Incarcare si eroare


Va spuneam ca mi-am luat cartela internet Vodafone si am reusit sa accesez internetul, mai precis site-ul www.vodafone.ro

OK pana aici, teoretic ar fi trebuit sa urmeze in aceasta ordine:
- creare cont MyVodafone
- incarcare contului cartela internet cu suma dorita
- alegerea unui plan tarifar
- iesire in internet

Am spus teoretic deoarece practic nu a functionat decat pasul 1.
De fiecare data cand incercam sa-mi accesez contul pentru a reincarca sau pentru a alege un plan tarifar, mesajul era acelasi: Acces restrictionat - rolul dumneavoastra nu are acces la acesta sectiune (sau ceva similar, cu remarca ca am citat din memorie).

Am incarcat on-line dintr-un al cont de cartela prepaid Vodafone (de voce de aceasta data) unde am fost anuntat ca pentru 9 Euro incarcati voi primi un bonus de 1.25 Euro. Am zis ca 9 Euro ai mei + 1,25 Euro ai lor ajung pentru 10 Euro internet prepaid o luna 9in limita a 1GB transerati).

Ei, as! Bonusul nu mi-a fost acordat iar eu am ramas doar cu 9 Euro incarcati. cand am dat sa mai pun un Euro pentru a face 10 am constatat ca on-line nu se poate reincarca decat o suma minima de 4 Euro. Imi venea sa sun la Gecad sa anuleze tranzactia. Noroc ca am reusit sa transfer credit 1 Euro de pe prepaid voce pe prepaid internet.

Am ajuns la faza in care aveam bani in cont dar nu puteam alege planul tarifar din cauza de 'acces restrictionat'.


Am sunat la Vodafone unde, dupa diverse plimbari cu Andreea prin meniul IVR-ului am ajuns la un baiat, Doru Duscu sau cam asa ceva.
Baiatul acesta mi-a pus el planul tarifar dorit iar la remarca mea ca as fi vrut sa am acces in MyVodafone sa pot face de unul singur aceasta operatie cat si sa vad cat trafic am consumat, mi-a spus ca acest aspect se va rezolva peste 3 zile.

- Trei zile !?!? De ce trei zile?
- Pentru ca astazi este sambata iar tehnicienii nostri nu lucreaza in week-end.
- Lansati servicii cu aplicatii care nu merg iar tehnicienii stau acasa in week-end?
- Aplicatiile merg foarte bine, nu stiu ce ati facut dumneavoastra de ati blocat contul.

Deja ma enervez numai cand va relatez.

Am sa sar diect la momentul in care internetul functiona si am descoperit ca conexiunea primeste un IP nerutabil iar tot traficul web iese printr-un proxy.
Cu alte cuvinte adio acces pe modem din internet sau alte faze d'astea asazis 'avansate'.

Bine ca nu mi-am facut abonament ca ma incaltam fara sa stiu cu faze d'astea.
Share on Google Plus

About mine

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. hmmm ce chestie...si eu vroiam sa-mi iau cartela internet si sa o "bag" in telefon, sa-l folosesc ca modem, da'... daca e asa, mai bine imi bag ceva in el. oricum mi-am luat cartela vodafone si mi-am bagat internet pe ea doar asa pe telefon ;) oricum mersi pt informatii :) cius!

    RăspundețiȘtergere