Orange lanseaza (si ei) internetul internetul prepaid


Am fost la Stockholm in iunie anul acesta. In orice magazin de electronice mai mare gaseai un cos cu modemuri + servicii internet prepaid. Chiar ma gandeam sa-mi iau un astfel de pachet pentru modem. Pretul era in jur de 36 Euro cu TVA inclus. Ofereau astfel de pachete doua mari companii de telefonie mobila. La metrou, cand urcai cu scara rulanta, erau afise dispuse alternativ ale celor doua companii care promovau serviciile de internet mobil prepaid.
M-am intors in Romania si ce sa vezi: lansase si Vodafone in aprilie, apoi Cosmote si de astazi si Orange.

Orange a lansat astazi (17.08.2010) Internet PrePay, un serviciu preplătit ce oferă o alternativă clienţilor care îşi doresc să fie conectaţi la internetul mobil de mare viteză, fără a încheia un contract.

Cartela Internet PrePay este gratuită, iar serviciul este disponibil la viteze de până la 14,4 Mbps pentru oricare din cele 4 opţiuni: cu 5, 10, 15 şi 20 de euro, ce includ trafic de 0,5 GB, 1,5 GB, 3 GB şi respectiv 5 GB, valabil între 15 şi 30 de zile. Clienţii au acces la internetul de mare viteză în ţară, dar şi în roaming prin activarea opţiunii Travel Data Plus cu 20 MB la 15 euro.

Orange oferă două modele de modemuri pentru conectarea Internet PrePay: modelul ZTE MF636DB ce permite o viteză de download de până la 7,2 Mbps la 36 euro (TVA inclus) şi modelul Option Icon 515M, cu viteză de download de până la 14,4 Mbps la 50 euro (TVA inclus).

Clienţii care achiziţionează Internet PrePay pot pleca din magazin cu serviciul activ - procesul de activare a serviciului şi de configurare a laptopului şi a modemului se pot desfăşura în magazin în momentul achiziţiei.

Pentru a-şi monitoriza consumul, clienţii pot trimite un SMS la 332 şi primesc informaţii privind traficul disponibil şi perioada de utilizare rămasă.

Serviciile 3G+ (14,4 Mbps) sunt disponibile în 119 oraşe, iar cele 3G în câteva mii de localităţi.
Share on Google Plus

About mine

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Trimiteți un comentariu