O firma serioasa cu numai 11 Euro pe luna

De multe ori am vazut firme mai ales pe internet care la sectiunea contact nu au decat un formular sau o adresa de e-mail: trebuie sa fii naiv sa ai incredere in asa ceva! Sau cateva numere de telefon mobil.
Telefonul fix ramane un indiciu valid privind existenta unei companii. Iti da cel putin senzatia, daca nu increderea, ca aceasta firma se afla undeva, are un sediu, o mai gasesti si maine acolo.
Insa de multe ori activitatea iti impune sa fii mobil, sa te afli in locuri unde este imposibil sa ai la indemana un telefon fix.

Acum se poate sa iti treci pe cartea de vizita sau pe site, un numar de telefon fix, tu sa fi oriunde siar pe deasupra sa mai si raspunzi la acel numar de telefon. Si acestea toate fara secretara ;)

Ai nevoie de urmatoarele:
- un abonament de telefon de la Romtelecom pe persoana fizica (poate fi si al tau de acasa daca activezi optiunea numar neinformabil, ca sa nu te gaseasca nimeni in vreo carte de telefon sau la info numere clienti),
- un telefon mobil pe Cosmote care poate fi atat abonament cat si cartela preplatita.
Apoi se vor redirecta toate apelurile de pe numarul de fix pe cel de mobil.
Aici beneficiati de avantajul Romtelecom - Cosmote in care apelurile in cele doua retele sunt considerate ca fiind in aceeasi retea.
Daca va luati abonamentul Romtelecom Voce Fix nelimitat nu aveti nicio surpriza privind pretul acestei redirectari: oricate telefoane ati primi pe mobil (redirectate de pe numarul de fix) abonamentul lunar este acelasi: 11 Euro !

Avantajele sunt:
- pareti o firma serioasa cu numar de telefon fix pe cartea de vizita si pe website
- puteti redirecta apelurile catre oricare dintre membrii / angajatii companiei in functie de disponibilitati
- cei care va apeleaza o fac la cel mai mic pret, din orice retea ar suna
- control total al costurilor
Share on Google Plus

About mine

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Trimiteți un comentariu