Digi Tel 2 Nelimitat si in Romtelecom


RCS-RDS a lansat un servicu ca un zvon. Un fel de 'cine are urechi de auzit sa auda': pentru toate abonamentele noi Digi Tel 2 Nelimitat, pe langa convorbirile gratuite si nelimitate in reteaua Digi, acum poti vorbi gratuit, nelimitat si la orice ora si in reteaua fixa Romtelecom.

Stirea pare senzationala mai ales pentru abonatii Romtelecom care pentru un abonament similar, Voce Nelimitat, platesc 11.2 Euro pret promotional - contract pe 2 ani sau 13.9 Euro TVA inclus pentru un abonament fara perioada contractuala.

Si totusi RDS nu a facut mare buzz cu treaba asta parca de teama. Nu stiu daca si-au facut bine calculele. Se vede clar si din pagina web ca 'si NELIMITAT catre reteaua fixa Romtelecom' este adaugat la un text existent, usor nesigur, fiind gata oricand sa fie sters la nevoie. Nici in imagine nu apare.

In final pentru clienti totul se reduce la urmatoarea comparatie:
2.48 Euro/luna (TVA inclus) pentru Digi Tel 2 Nelimitat
care ofera convorbiri gratuite si nelimitate la orice ora cu:
- reteaua fixa Romtelecom
- reteaua fixa Digi
- reteaua mobila Digi
sau
11.2 Euro/luna (TVA inclus) pentru Voce Nelimitat de la Romtelecom
care ofera convorbiri gratuite si nelimitate la orice ora cu:
- reteaua fixa Romtelecom
- reteaua fixa Digi
- reteaua mobila Cosmote
- toate retele fixe din Romania

Mama, pensionara fiind, vorbeste lunar vreo 3000 de minute din care vreo 2800 numai pe fix in Romtelecom. Sunt tare curios ce s-ar intampla daca ea ar trece la la Digi Tel, avand in vedere ca interconectarea cu Romtelecom costa cam 1 cent pe minut. Adica ar plati un abonament de 2 Euro iar pe RDS i-ar costa 28 de Euro numai interconectarea cu Romtelecom.
Dar nu toata lumea vorbeste ca mama mea.
Sau poate ca peste ceva timp prietenele ei vor fi pe Digi?

Oricum, aveti grija ca desi nu e publicitate multa, pe piata e o oferta numai buna de profitat de ea. La urma urmei castigam noi, consumatorii.
Share on Google Plus

About mine

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Trimiteți un comentariu