UPDATE - Digi Tel Fix 2 nelimitat si cu UPC


Acum doua saptamani va anuntam ca RDS-RCS adauga valoare la abonamentul de telefonie 'Nelimitat' oferind convorbiri nelimitate si cu reteaua fixa a Romtelecom. Iata ca avenit si randul UPC sa fie atacat cu aceeasi oferta:

RCS&RDS, numărul unu pe piaţa locală de internet, a lansat un abonament care le permite clienţilor să realizeze convorbiri nelimitate în reţea, precum şi către Romtelecom şi UPC România, la tarife de 2,48 de euro pe lună, au anunţat reprezentanţii companiei.
Pentru apeluri către alte reţele fixe naţionale, un abonat Digi Tel Fix 2 Nelimitat va plăti 0,01 euro pe minut şi 0,05 euro pe minut în cazul convorbirilor cu utilizatori ai altor reţele mobile naţionale şi internaţionale.

De asemenea, viitorii abonaţi Digi Tel Fix 2 Nelimitat vor avea tarife preferenţiale pentru apelurile către Digi Mobil Italia (0,0323 euro pe minut, fără TVA) şi Digi Mobil Spania (0,05 euro pe minut, fără TVA).


Hmmm, acum inteleg de ce in casieriile RCS-RDS lumea sta cuminte la coada si multumeste frumos cand primeste restul la achitarea facturii.
RCS-RDS a pariat pe preturi populare si servicii de calitate iar criza asta se pare ca le-a confirmat strategia.
Share on Google Plus

About mine

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Trimiteți un comentariu