200 de minute cadou de la Romtelecom

Acum eşti mai aproape de cei dragi! Daca esti client Romtelecom, de sărbători ai CADOU 200 de minute lunar către orice destinaţie: fix, mobil sau internaţional.

Sună acum la 200 de pe numărul tău Romtelecom şi activează-ţi minutele CADOU. Minutele se acordă lunar, timp de 2 luni, pentru apeluri către reţele fixe şi mobile din România, SUA, Canada şi către reţele fixe din UE, şi se pot activa până la 7 ianuarie 2011, doar pe numărul de pe care apelezi 200 (gratuit în reţeaua Romtelecom).

De minutele CADOU pot beneficia toţi clienţiii serviciilor de voce de la Romtelecom (abonamente cu minute incluse, noi sau retrase).

Atentie: aceste 200 minute CADOU se consumă primele, înaintea minutelor incluse în abonament.

Textul de mai sus este luat direct de pe site-ul Romtelecom si pare destul de clar.
Pentru cei care vor sa afle de la cineva care chiar a facut-o, iata cum decurg lucrurile:
- cele 200 de minute cadou nu sunt oferite decat celor care activeaza aceasta optiune
- activarea se face sunand de pe telefonul fix Romtelecom la numarul 200
- la numarul 200 raspunde un robot (IVR) care cu o voce feminina va explica ce primiti: 200 de minute gratuite către orice destinaţie: fix, mobil sau internaţional.
- nu inchideti pana nu veti fi invitati sa apasati tasta "1" in semn de confirmare. Atentie: abia dupa ce apasati tasta "1" vi se va confirma activarea optiunii.
Mesajul este (reproducere din memorie): "Optiunea 200 de minute va fi activata in maxim 48 de ore."
Acum chestia asta este cam 'tricky' pentru ca nu stii cand ai start ca sa vorbesti cele 200 de minute catre destinatiile gratuite enumerate mai sus, avand in vedere ca acestea se consuma primele. Din experienta proprie pot sa va spun ca optiunea s-a activat in maxim 30 de minute de la confirmare insa, daca vreti sa fiti siguri, puteti suna la 1930 (apel gratuit in reteaua Romtelecom) si operatoarea va poate comunica cu exactitate momentul in care a fost activata optiunea.

Enjoy!
Share on Google Plus

About mine

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Mare plasa cu aceste 200 de minute. Eu am activat oferta pe 10.11.2010 si Romtelecom a cumulat apelurile facute in tara ( abonamentul),cu cele facute in SUA, iar dupa 200 minute, am platit apelurile in SUA. Ei nu au specificat in oferta ca se cumuleaza convorbirile din abonament, cu cele din oferta. Nu au mentionat ca cele 200 minute(oferta) sunt comulate cu minutele abonamentului, iar consumatorii au pastrat minutele pentru sarbatori, consumand inainte de ele abonamentul si cumulat depasind 200 minute, incat ei acum incaseaza minutele efectuate cu retelele fixe si mobile din tarile UE, Canada si SUA.
    Motivare ca se consuma primele, nu scuteste cumularea cu abonamentul. Deci facturile o sa fie mari in dec., Romtelecomul incasand bani frumosi. Ma miram sa avem avantaj. Toti nu stiu cum sa profite. Merita sa plecam de la ei.

    RăspundețiȘtergere