3 Euro reducere la factura Romtelecom

In luna Decembrie sunt tot felul de mosi care iti aduc cadouri: Mos Niculae, Mos Craciun, pentru nostalgicii epocii de aur Mos Gerila. Anul acesta clientii Romtelecom mai primesc un cadou: 3 Euro reducere la prima factura in format electronic.

Nu este tragere la sorti, nu trebuie sa te abonezi la ceva, trebuie doar sa renunti la factura printata pe care o primeai acasa prin posta, in favoarea unei facturi in format electronic (PDF) pe care o gasesti in contul tau MyAccount.
Aceasta factura este semnata electronic, are aceeasi valoare juridica ca si cea printata si, daca o printati, este identica cu cea trimisa prin posta, adica are codul de bare cu care puteti plati la Posta sau la banca. Daca este prima oara cand optati pentru factura in format electronic primiti reducere garantat 3 Euro din suma urmatoarei facturi.

Este un cadou pe care vi-l puteti face singuri (cu ajutorul Romtelecom bineinteles!) in lunile de iarna. Aceasta daca vreti sa vedeti doar beneficiile materiale imediate. Pe de alta parte ganditi-va la plicul si factura pe care lunar le aruncati la gunoi, la risipa de hartie care se face cu trimiterea acestor facturi in fiecare luna.
Factura electronica este un mod civilizat de a interactiona in acest moment, atunci cand ai la dispozitie si stii sa utilizezi internetul.
Share on Google Plus

About mine

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Trimiteți un comentariu