Prima zi de utilizare SIM Click


Nici nu au trecut 24 de ore de la lansarea noului SIM Click si revenim cu primele impresii:

POZITIVE
- Serviciul s-a activat instantaneu printr-un simplu apel la 222, locul de unde am aflat si numarul de telefon al cartelei. Este singura posibilitate de a-ti afla propriul numar de telefon.
- La cateva minute de la activare am primit un SMS cu un banc. Cam rasuflat bancul dar haios sa primesti automat si gratuit astfel de SMS-uri.
- Nu au mai trecut decat cateva minute si am primit un nou SMS: titlul unei stiri mondene urmata de un link catre ziarul Click. Surpriza cea mare si placuta a fost cand am accesat direct de pe telefonul mobil acel link si am ajuns imediat la stirea pe larg, fara sa ma preocupe setarile telefonului (se facusera automat) si tariful conexiunii la internet este 0 adica GRATUIT!

NEGATIVE
- La chioscul de unde am cumparat ziarul Click impreuna cu aceasta cartela aproape ca le-am procurat 'pe sub mana'. A fost cerere mare iar vanzatoarea a luat hotararea, ca pe vremuri, sa dea doar un ziar per persoana, sa ajunga la toata lumea! :)
- Lumea nu a inteles cum se activeaza aceste cartele.
Avand in vedere ca pe cartela, inainte de prima incarcare ai doar 50 de minute şi 50 de SMS-uri în grupul Click, inseamna ca primul apel trebuie sa fie ori la:
- 222 unde poti afla numarul tau de telefon sau sa reincarci daca ai un cod de reincarcare, ori
- numarul de telefon al altei cartele (SIM) Click.
Dupa prima reincarcare puteti apela orice numar de telefon
.
- La numarul de suport tehnic 220 este in permanenta ocupat.
- Pe site-ul www.clicksim.ro sunt detalii incomplete: nu se specifica daca preturile includ sau nu TVA. Nicio vorba despre reincarcare: de unde se pot achizitiona coduri de incarcare electronica.
Reincarcarea se poate face de la magazinele Orange sau orice partener Orange care ofera incarcare electronica: de exemplu benzinariile MOL, AGIP, OMV, Petrom ...etc.

Raman cateva intrebari fara raspuns. Printre acestea si urmatoarele:
- Numerele din grupul Click cum sunt considerate de catre abonatii/cartelele prepaid Orange: in retea sau in afara retelei?
- Cat costa internetul mobil pe cartelele Click SIM?
Share on Google Plus

About mine

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Trimiteți un comentariu