17 februarie 2011

UPC, RDS sau Romtelecom ?

Ziarul Click a facut un mic studiu privind oferta principalilor furnizor de servicii de televiziune, internet si telefonie de pe piata romaneasca: UPC, RCS-RDS si Romtelecom:

7 comentarii :

 1. RDS - jos Dolce ,,comunistii,,romtelecom eject de pe piata romaneasca acum nea cumparat si grecii:(

  RăspundeţiȘtergere
 2. Pentru "domnul" anonim din 26 feb: Baietica nu esti decit un frustrat agramat.

  RăspundeţiȘtergere
 3. Comparatiile prin preturi sint de obicei cam irelevante...comparatiile adevarate se fac pe baza calitatii.

  RăspundeţiȘtergere
 4. deci mai intai sa ne lamuirm : Mb=megabyt nu MB megabite . Vitezele torrent sunt in kilobites si megabites (MB/KB) . 1 Mb = 0.125 MB => SUNT TOTI NISTE HOTI NENOROCITI CE CAUTA DOAR SA LEGE OAMENII DE CONTRACTE DE 2 ANI SI SA MINTA POPULATIA IN LEGATURA CU SERVICIILE LOR (CU ROMTELECOM IN FRUNTE) !!!!!!

  RăspundeţiȘtergere
 5. Cei mai mari pungasi sunt greci de la Romtelecom.Sub toate aspectele. Cei de la UPC nu prea au acoperire la nivel national,existand multe orase destul de mari ,in care cei de la UPC nu sunt reprezentati. In zadar fac reclama pe la toate posturile, deoarece reteaua lor este subdezvoltata. Au mers mult in orasele micute,cu populatie de pana in 30000-40000 locuitori.Nu au curajul sau posibilitatea sa se ia la tranta cu RDS-RCS. Cu cati mai multi ofertanti de servicii, cu atat mai bine pentru consumatori. Din pacate concurenta in acest domeniu este limitata cam la 20-30 de localitati mai mari din toata tara. Si in acest fel devenim consumatori "captivi" care nu au optiuni!!!

  RăspundeţiȘtergere
 6. suuuugeeeeeeeeeeeeeeeti pulilii

  RăspundeţiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Bravoo anonim....sa suga toti p....si romtelecomul in frunte cei mai mari hoti

   Ștergere