S-a lansat DolceTV

www.dolcetv.ro
Astazi s-a lansat primul concurent legal pentru serialele pe net: DolceTV de la Romtelecom.

Incepand de astazi, orice utilizator de internet poate urmari online – pe www.dolcetv.ro – filme de calitate sau emisiunile preferate de televiziune, in direct sau inregistrate, dar si continut sportiv. Portalul, o premiera in Romania deoarece reuneste pe aceeasi platforma continut la cerere si live, este o continuare a initiativelor de pozitionare a Romtelecom ca furnizor de divertisment electronic.

Dolce TV online este accesibil oricarei persoane care beneficiaza de o conexiune de internet. Portalul va fi optimizat constant in perioada urmatoare, iar continutul acestuia va fi imbogatit permanent.
In acest moment, in cadrul sectiunii Filme, sunt disponibile gratuit sau in regim de inchiriere aproximativ 200 de titluri (filme pentru toate gusturile precum si productii de desene animate) si aproximativ 1000 de trailere.

In cadrul sectiunii TV, utilizatorii au la dispozitie, direct de pe computer, atunci cand doresc, continut TV live sau inregistrat furnizat de cele mai cunoscute posturi de televiziune din Romania. Pe sectiunea de live web TV se difuzeaza in prezent emisiunile a 21 de posturi. In sectiunea sportiva sunt disponibile inregistrari ale principalelor emisiuni ale postului Dolce Sport, dar si stiri si rezumate ale principalelor competitii internationale.

In plus, pe www.dolcetv.ro va putea fi vizionata si telenovela „La vida entera” (”Pentru o viata intreaga”) disponibila exclusiv online si in premiera in Romania.
Share on Google Plus

About mine

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Trimiteți un comentariu