Noutati la cartela Cosmote

Cartela Cosmote ca sa intre pe piata a venit cu o oferta care nu se regasea la ceilati operatori: o perioada de valabilitate de 12 luni + o luna de gratie.
Adica pentru cei care nu vroiau sa cheltuiasca mult cu telefonul mobil era solutia ideala. Dadeai bip un an intreg cu cativa euro.
Insa anul trecut a venit prima modificare: 12 luni de valabilitate primeai doar daca incarcai cu minim 10 Euro. Inca fara egal oferta.
Iata ca anul acesta s-a pierdut si acest avantaj. Perioadele de valabilitate s-au redus drastic. Maxim 5 luni de valabilitate daca incarcati cu minim (tineti-va bine!) 25 Euro!
Totusi inca nu va indreptati catre portabilitate pentru ca oferta cu minutele in retea, aici intrand pe langa Cosmote si Romtelecom, continua! Pentru parintii care mai folosesc Romtelecom, pentru copii sau/si telefoanele mobile ale parintilor, Cosmote ramane (inca) cea mai buna optiune.
RDS-RCS are o politica similara intre fix si mobil insa acoperirea lor e departe de a putea fi comparata cu acoperirea Cosmote.

Si acum cateva lamuriri despre cea mai interesanta extraoptiune la cartela Cosmote, extraoptiune pe care o gasiti sub trei nume si la trei preturi:

Freestyle fara taxa - doar pentru cei alesi
Pe bune! Asa mi s-a spus cand am sunat la Cosmote si am cerut activarea acestei extraoptiuni si pe un al doilea numar: "Cosmote alege aleatoriu numerele pentru care se poate activa aceasta optiune" O fi legala aceasta discriminare?

1 cent pe minut/SMS/MMS în reţea + 9 cenţi pe minut/SMS/MMS către reţele naţionale şi internaţionale + 6 cenţi pe minut cu un număr favorit dintr-o reţea naţională, alta decât Cosmote, gratuit, in fiecare lună. Sunt considerate reţele internaţionale reţelele fixe din Europa (cu excepţia celor din Belarus şi Azerbaidjan) şi reţelele fixe şi mobile din SUA, Canada şi Israel. Extraopţiunea se reînnoieşte lunar în mod automat.

Freestyle - pentru cei care au apucat
Oferta care nu mai este disponibila astazi. Sau o fi vreo schema ca mai sus?

1 cent pe minut/SMS/MMS în reţea + 9 cenţi pe minut/SMS/MMS către reţele naţionale şi internaţionale + 6 cenţi pe minut cu un număr favorit dintr-o reţea naţională, alta decât Cosmote, pentru un credit lunar de 0,5 EURO credit/luna. Sunt considerate reţele internaţionale reţelele fixe din Europa (cu excepţia celor din Belarus şi Azerbaidjan) şi reţelele fixe şi mobile din SUA, Canada şi Israel. Extraopţiunea se reînnoieşte lunar în mod automat, cu condiţia existenţei în contul tău a unui credit de 0,5 EURO în momentul reactivării.

My style - adica stilul meu mai prost decat Freestyle
Acelasi lucru ca la Freestyle numai ca dublu la pret!

1 cent pe minut/SMS/MMS în reţea + 9 cenţi pe minut/SMS/MMS către reţele naţionale şi internaţionale + 6 cenţi pe minut cu un număr favorit dintr-o reţea naţională, alta decât Cosmote, pentru un credit lunar de 1 EURO credit. Sunt considerate reţele internaţionale reţelele fixe din Uniunea Europeană şi reţele fixe şi mobile din SUA, Canada şi Israel. Extraopţiunea se reînnoieşte lunar în mod automat, cu condiţia existenţei în contul tău a unui credit de 1 EURO în momentul reactivării.

Daca vreti sa va incarcati on-line cartela Cosmote aveti la dispozitie un partener recomandat chiar de catre Cosmote: www.cosmotopup.ro
Oferta interesanta insa am incercat sa ma inregistrez cu doua numere de telefon si nu am reusit. Inregistrarea se face pe baza unui e-mail care nu soseste niciodata.
Share on Google Plus

About mine

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Trimiteți un comentariu