Acces gratuit la Digi Wi-Fi pentru toti clientii la internet fix prin fibra optica ai RCS & RDS

Datorita interesului crescut pentru serviciul de internet wireless Wi-Fi lansat recent de catre RCS & RDS, compania a decis sa ofere acces gratuit in reteaua Digi Wi-Fi, tuturor abonatilor la internet prin fibra optica, Digi Net Fiberlink.

Orice client abonat la Digi Net Fiberlink 1, de pana la 50 Mbps, in valoare de 29 lei (TVA inclus) sau la Digi Net Fiberlink 2, de pana la 100 Mbps, in valoare de 39 lei (TVA inclus), va avea acces liber si trafic nelimitat in locatiile Digi Wi-Fi din orasele in care RCS & RDS a instalat reteaua de internet wireless Wi-Fi.

Pana acum, clientii Digi Net Fiberlink 1 puteau utiliza internetul wireless al RCS & RDS, doar daca erau abonati simultan la serviciul de internet mobil Digi Net Mobil. Acum, toti clientii la internet prin fibra optica ai operatorului, vor putea naviga neconditionat pe internet inclusiv in afara locuintei lor, in locatiile Digi Wi-Fi.

Hotspoturile Digi Wi-Fi sunt instalate in acest moment in Bucuresti in cateva statii de metrou si la mall-ul AFI Cotroceni, in judetele Bihor, Brasov, Mures, Arges, Sibiu si pe litoral, dar vor fi extinse curand in inca 40 orase mari din Romania.

Informatii detaliate despre locatiile Digi Wi-Fi sunt disponibile la www.rcs-rds.ro/digi-wifi, la numerele de telefon 031.400.7777 si *777 (apelabil din Digi Mobil) sau in oricare dintre punctele de prezenta ale companiei.

- te conectezi pe baza de username si password pe care le utilizezi pentru conectarea la Digi Net Fiberlink
- datele sunt continute in fisa "Informatii care iti permit conectarea la Digi Net Fiberlink", oferita de RCS & RDS la momentul instalarii serviciului de internet fix
- pe baza lor, te poti conecta la net wireless, in orice locatie in care RCS & RDS a instalat hotspoturi
Share on Google Plus

About mine

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Trimiteți un comentariu