Gmail's new look

Ati observat ca Google lucreaza intens in ultimul timp la partea grafica atat a motorului de cautare cat si a altor aplicatii de pe acum ultra-cunoscute cum ar fi Gmail?
Gmailul nu a aratat niciodata prea bine si intotdeauna a iesit cam sifonat din concurenta cu Yahoo mail sau Facebook in Romania.
Nu degeaba premierul Boc face declaratii unice in lume deconspirandu-si adresa de e-mail pentru comunicări de "interes public" ca fiind una pe domeniul Yahoo: emilboc09@yahoo.com iar seful vanzarilor Yahoo declara: "România este singura piaţă din lume unde premierul a oferit o adresă de e-mail de la Yahoo! pentru a fi contactat. Este cel mai bun lucru la care poţi spera: arată cât de respectat şi de încredere este acest brand în România. Noi nu am făcut nimic pentru acest lucru: a fost un dar din rai!".

Si inca ceva despre Google: Morgan Stanley intr-o analiza parca confirma ceea ce simteam si noi: "Google cheltuieşte banii pentru inovaţii în segmentul social/local, angajarea de oameni talentaţi, adoptarea de către utilizatori a produselor cheie, dar investiţiile au un return al profitabilităţii nesigur".

Si iata ca Google intervine cu un nou look la Gmail. El poate fi testat alegand ca si tema 'Preview' sau 'Preview (Dense)'.

Amandoua sunt oribile!
Share on Google Plus

About mine

  Blogger Comment
  Facebook Comment

1 comments:

 1. GMail este modificat pentru o mai buna integrare cu Google+.

  Se doreste familiarizarea utilizatorilor cu acest look, pentru a creste activitatea pe aproape pustia lor retea de socializare.
  http://www.vectorash.ro/gmail-just-got-a-new-look/

  RăspundețiȘtergere