Inca o veste buna de la RCS RDS

De la 1 august 2011, toti abonatii la internet fix prin fibra optica Digi Net Fiberlink pot primi GRATUIT internet mobil pe telefon.
Restul comunicatului de presa il gasiti pe site-ul RCS-RDS.
Chiar daca il veti citi nu stiu daca se intelege bine oferta, de aceea voi face urmatoarele precizari:

1. RCS-RDS continua sa prolifereze confuzia intre termenul 'fibra optica' si abonamentele 'Fiberlink'. Fiberlink este o denumire comerciala data unui servicu ce este furnizat atat prin fibra optica cat si prin cablu de date (ethernet).
Mai simplu si mai corect ar fi fost 'De la 1 august 2011, toti abonatii Digi Net Fiberlink pot primi GRATUIT internet mobil pe telefon.' insa asa mesajul nu ar mai fi avut cuvintele magice 'fibra optica'.

2. Acest abonament la net mobil poarta numele de Digi Net Mobil 4 Asociat si, asa cum ii spune numele, el mai aduce ceva, daca nu aveati pana acum: un abonament Digi mobil care poate fi: Digi Mobil 2 Nelimitat, Digi Mobil Asociat sau Digi Mobil Zero.
Ultimele doua au abonament zero, deci GRATUIT din enuntul de mai sus este chiar real.

3. Ce nu aflati decat in momentul contractarii: acest abonament GRATUIT prelungeste cu un an durata contractului Fiberlink pe care il aveati. Cu alte cuvinte oferta este atat de fidelizare cat si de securizare clienti.

4. Diferente si asemanari intre abonamentele 'Digi net mobil prin modem USB' si 'Digi net mobil pe telefonul mobil'
Asemanari:
- amadoua pot fi folosite pentru acces internet atat pe telefonul mobil cat si pe computer cu ajutorul unui modem. Aceleasi setari, aceleasi limite si restrictii.

Deosebiri:
- La Digi net mobil prin modem USB primiti un modem USB, la Digi net mobil pe telefonul mobil va intereseaza de unde faceti rost de un telefon cu modem 3G.
- Cel cu USB costa 10 RON/luna pentru abonamentele Fiberlink 1 de 29 RON/luna sau 0 RON/luna pentru Fiberlink 2 de 39 RON/luna, pe cand internetul pe tel. mobil este GRATUIT in amebele cazuri, vi se da doar un SIM card (USIM).

In concluzie acum pot avea Digi Net Mobil GRATUIT si clientii cu Fiberlink 1.

5. Puteti avea concomitent atat Digi net mobil prin USB cat si Digi net mobil prin/pe telefonul mobil si ceea ce este cel mai important: ambele GRATUIT.
Deci doi membri ai familiei pot avea acum net mobil gratuit.

Asa ca dati fuga si luati-va net mobil gratuit pentru ca este foarte bun inainte de vacanta, nu numai pentru net cat si pentru roaming.
Share on Google Plus

About mine

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Trimiteți un comentariu