De ce DOLCE, de ce?

In week-endul care tocmai s-a incheiat desi afara inca mai este vara m-am uitat la TV pe Dolce. Nu m-am mai uitat de mult la TV si astfel abia acum am remarcat ca s-au 'miscat' putin posturile in grila: TVR1 a ajuns de pe pozitia 101 pe 111 facand astfel loc programelor Dolce Sport, Mooz si Info la inceputul grilei de programe.

E OK. Mi se pare mai simplu sa revin la start (pentru ca programele tematice Dolce nu ma intereseaza) apasand de 3 ori tasta 1 decat 1-0-1. Mai neplacut a fost sa descopar ca multe dintre canale in EPG afiseaza 'Informatii indisponibile' iar ca si detalii 6 semne de intrbare simetric grupate ??? - ???
O fi o eroare temporara pricinuita de mutarea canalelor mi-am spus. Noroc ca avem netul la indemana iar pe site-ul Romtelecom se afla o varianta on-line al acestui EPG.
Surprise! Programul TV nu se mai gaseste pe site-ul Romtelecom nici sa dai cu tunul in 'search'. Asta da o idee proasta pentru ca sunt sigur ca nu eram singurul care aprecia modul de prezentare al programului mult mai inspirat decat Port.ro, de unde isi tragea informatiile.
Port.ro are niste greseli pe care le taraie dupa el de la lansare. Chiar nu ii inteleg pe ungurii astia care n-au mai facut un face-lift de 10 ani la un site al carui continut este OK.
Alo, Romtelecom se poate sa puneti programul TV la loc pe site ??? - ???
Cred ca aducea ceva trafic site-ului si mai ales satisfactie clientilor Dolce, si nu numai.
Share on Google Plus

About mine

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. yeap. enervanta faza cu epg-ul; ori afiseaza rezumat indisponibil ori reveniti ulterior :(

    RăspundețiȘtergere