Declaratii fara acoperire RCS - RDS

In luna Octombrie a acestui an (2011), în cadrul conferinţei "International Digital Forum", organizată de Asociaţia pentru Comunicaţii Digitale, Valentin Popoviciu, directorul de dezvoltare al companiei a declarat: RCS- RDS oferă din această luna clienţilor săi posibilitatea de a vorbi gratuit şi nelimitat în orice reţea fixă pentru un tarif fix de 2 euro pe lună.

Au trecut trei luni de la acel eveniment si acea afirmatie a ramas in continuare fara acoperire: cu un abonament de 2 euro pe luna nu vorbesti nelimitat decat in 3 retele de telefonie fixa si anume: RCS, Romtelecom si UPC.

Acum interpretati si dumneavoastra dupa cum considerati:
- ori RCS - RDS are un departament de marketing/PR excelent prin care arunca pe piata stiri care sunt preluate imediat de publicatii de prestigiu cum ar fi Ziarul Financiar, 'stiri' care nu sunt mai apoi verificate.
- ori RCS - RDS a mintit cu buna stiinta, ceea ce ne face sa ne intrebam: oare chiar este adevarat ca ofera routere wireless gratis noilor clienti de broadband sau si asta este tot o tactica de marketing?

Cert este ca au mai luat un imprumut, lupta continua!
Share on Google Plus

About mine

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Trimiteți un comentariu