Canale TV online

Televizorul asa cum il stiam de la parinti va iesi usor-usor din viata noastra. Au inceput sa ne plictiseasca programele care ne dau CE vor ei, CAND vor ei si mai ales intreruperile pentru calupuri enorm de lungi de reclame. Daca vrem reclame ne uitam pe YouTube la cele bune, nu la toate medicamentele cu care ne omoara de vii.
Si daca totusi vrem TV, mai ales canalele de filme, avem varianta on-line care a ajuns la o calitate atat de buna incat putem pune imaginea chiar pe noul TV.
Serialele se vad OK, cu subtitrare, iata unde gasiti acum si posturile TV:

1. Pana nu demult foloseam http://www.cool-itv.net/ unde gasiti peste 50 de canale printre care si HBO Romania, ca un provider de cablu care se respecta. Autorul paginii are o inclinatie catre kitsch pe care o veti remarca cu siguranta atunci cand veti folosi meniul teribil de stressant/enervant.

2. Mai nou am descoperit http://tvronline.com/ care are in plus Cinemax, Digi Film cat si canale proprii cu filme romanesti. As putea spune ca este un serviciu premium prin ceea ce ofera si calitatea imaginii dintre atatea site-uri de TV online.
Aici problema este ca mai cad serverele din cand in cand.

3. Serv.ro unde iarasi gasiti cateva canale romanesti mai ales cand sunteti in afara Romaniei.

Toate exemplele de mai sus folosesc tehnologia de streaming Sopcast si pot fi vizionate doar in Internet Explorer sau playerul Sopcast.

Iar la final nu uitati sa dati click pe reclame! Oamenii care tin astfel de pagini se bucura de orice cent venit din publicitate. Daca va plac paginile lor le puteti multumi dand click pe bannerele afisate in paginile respective. Spre deosebire de TV-ul traditional aici nu trebuie sa va si uitati la ele.
Share on Google Plus

About mine

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Trimiteți un comentariu