Cosmote te trimite la plimbare

Acum doua zile va semnalam ca pe un numar de cartela pre-platita Cosmote am primit acest SMS: Din 24/02/12 termenii si conditiile de utilizare a serviciilor preplatite COSMOTE se modifica. Detalii pe www.cosmote.ro si in magazine incepand cu 24/02/12. Semnat: COSMOTE

Astazi suntem in 24/02/12 si mai intai am accesat www.cosmote.ro unde nu am gasit nimic in acest sens. Termenii si Conditiile pentru cartela Cosmote au ramas aceleasi din 2011.

Am sunat la 1234 Cosmote unde am avut placerea sa discut cu doamna sau domnisoara Pruna Sandica care mai intai mi-a cerut un ragaz ca sa se informeze, timp in care am ascultat vreo 20 de secunde de muzica, apoi mi-a raspuns ca ei nu pot oferi aceste informatii si sa ma indrept catre un magazin Cosmote daca nici pe website nu am gasit nimic in acest sens.

Uite asa reuseste Cosmote sa fie alaturi de tine, chemandu-te la el.

Aceeasi tema in Softpedia si iPloiesti.
Share on Google Plus

About mine

  Blogger Comment
  Facebook Comment

3 comments:

 1. Flacau, stii ca poate sa-ti rupa curu' pt ca i-ai folosit numele fara acordul ei?

  RăspundețiȘtergere
 2. Eu am gasit in data de 24.02.2012 aceasta informatie pe www.cosmote.ro;nu stiu cum de tu n ai gasit o...simplu si clar daca dadeai un click "Asistenta",iti gaseai informatia...dar probabil tu vroiai sa ti apara mare cat capul tau, pe prima pagina , imediat cum accesai site ul.Foloseste ti capul

  RăspundețiȘtergere
 3. In caz ca nu stiai, desteptule, te-a informat corect. Te uiti pe site, baietas. Nu e dator Cosmote sa te dadaceasca si sa-ti dea totul pe tava. Asa cum si altii au putut sa afle de pe site sau din magazine si tu poti. Nu te mai plange ca o pitipoanca.

  RăspundețiȘtergere