Merita Instagram banii dati de Facebook?

Instagr.am este o aplicatie pentru telefoanele mobile iPhone sau Android.
Pe scurt: faci poza, aplici niste filtre ca sa arate imaginea cum vrei tu (mai veche, mai luminoasa, niste efecte...etc.) si apoi o expediezi pe net insotita de un comentariu, care poate contine tag-uri si/sau locul unde aceasta a fost facuta.

Restul este 'social' asa cum ne-am obisnuit de pe la toate aplicatiile de gen: prieteni, 'imi place', comentarii, tu ii urmaresti pe unii, altii te urmaresc pe tine, cautare dupa tag-uri, location.

Pana aici nimic nou sub soare. Ce l-a incantat pe Tzucanberg incat sa dea 1 mil. de Euro?
Poate ca aplicatia este mai simpla si mai intuitiva ca tot Facebook-ul care s-a uratit rau de cand cu timeline? Cei 30 de milioane de utilizatori? Sau sistemul de gestionare al imaginilor?

Are si API. Iata o aplicatie misto care foloseste Instagram dar poate fi folosita de catre oricine, nu numai de catre posesorii de telefoane mobile iPhone si Android: Hashgr.am (pai cum altfel!?)

Va recomand: http://hashgr.am/butt
Cel mai haios este ca anumite cuvinte pur si simplu 'nu functioneaza' ca si tag-uri: boobs, sex, adult... No results found! :P

Ma si gandesc la viitorul acestei aplicatii: iti faci poze cum vrei tu, dai numarul de telefon iar locatia apare automat (harta Google!) Viitorul 'adult finder' !
Share on Google Plus

About mine

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Trimiteți un comentariu