Adio SMS, hello Whatsapp!

In primul rand trebuie sa ai activat un serviciu de date pe telefonul mobil. Astazi daca nu ai internet pe telefon inseamna ca ori citesti carti, ori esti hipster.
Daca ai internet mobil ar trebui sa stii ca din milioanele de aplicatii inutile unele chiar pot sa-ti salveze cativa banuti cum ar fi cei cheltuiti pe SMS-uri.
Whatsapp este o aplicatie de trimis si primit mesaje, adica un fel de messenger pentru telefoane mobile care inlocuieste cu succes SMS-ul, MMS-ul ba chiar si E-mailul deoarece poti atasata imagini, informatii despre locul unde te afli, mai nou chiar si scurte mesaje vocale. Important este ca si celalat sa aiba instalatia aplicatia.
Aplicatie care ii costa pe cei mai smecheri (a se citi fraieri) : in aceeasi zi am instalat GRATUIT (licenta trial un an de zile) din Apple Store pe un Iphone 3GS OS 5.1.1 iar pe un alt Iphone 3GS dar cu OS 6.0 in aceeasi zi nu am gasit mai ieftin de 0.99 USD.
Diferentele fata de un messenger obisnuit: user ID-ul este chiar numarul tau de telefon mobil, se 'uita' in agenda ta ca sa-ti arate cine mai are instalata aplicatia, semnaleaza cand a fost vazut mesajul tau. In rest statusuri, personalizare cu propria imagine ...etc.


Share on Google Plus

About mine

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Trimiteți un comentariu