Noul site romtelecom trebuie uns

In week-endul care a trecut site-ul www.romtelecom.ro nu a functionat. Astazi am aflat si de ce: s-a lansat un nou website. Trecem peste faptul ca nu inteleg de ce a trebuit sa fie 'down' doua zile site-ul unei companii de talia Romtelecom pentru a lansa un nou website, hai sa ne bucuram de noul website.
Acesta se incarca foarte greu. Parca trebuie uns ca sa se miste! Mai intai se incarca niste informatii, apoi niste imagini, pana sa interactionezi cu el iti dai seama ca nu prea este nimic nou si deja te-ai plictisit de el.
Nu exista o versiune de mobil.
In rest cromatica este mai buna si se poate observa ca se renunta la albastru in favoarea magentei. Acum pe site este magenta cam cat are Deutsche Telekom actiuni la Romtelecom.


Share on Google Plus

About mine

  Blogger Comment
  Facebook Comment

4 comments:

 1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 2. it is important to have a phone system that will make it easy for any company to reach out to its target clientele. An effective Business Phone Service is one that benefits both the company and its customers, so that one can easily get in touch with the other without

  RăspundețiȘtergere
 3. raduvasile1956@yahoo.comsâm. nov. 16, 03:16:00 p.m.

  internetul de la telecom e bataie de joc fata de clienti.Oameni buni duceti-va unde vreti dar nu la romtelecom ,m-am saturat sa tot ii anunt :ba nu merge cablu tv,ba internetul si nu vine nimeni am in doua saptamani 5 sesizari si nu a venit nimeni .Lasati-va pagubasi,daca nu platesti o luna penalitati de te indoaie chiar daca nu merge

  RăspundețiȘtergere